Majestátní vlaky

Na Prima-ZOOM probíhá seriál o některých ekskluzivních tratích světa.

Podívejte se zblízka na nejvíce majestátní vlaky světa – od japonského Šinkansenu až po švýcarský Glacier Express. Vydejte se na cestu přes Velký kontinentální předěl, Skalisté hory a širé prérie ve vlaku Canadian. Připravte se na jízdu 2000 kilometrů po strmých zmrzlých ledovcích na palubě skandinávského krále přepravy: Severského expresu… Kanadský dokumentární seriál (2016)

(videa jsou k přehrání vždy jen 10 dní od dne odvysílání)

v neděli 17. 2. 2019 byl odvysílán první díl o Canadian Railu

v neděli 24. 2. 20:00 Majestátní vlaky (2) Shinkansen:  Podívejte se zblízka na nejvíce majestátní vlaky světa – od japonského Šinkansenu až po švýcarský Glacier Express. Vydejte se na cestu přes Velký kontinentální předěl, Skalisté hory a širé prérie ve vlaku Canadian. Připravte se na jízdu 2000 kilometrů po strmých zmrzlých ledovcích na palubě skandinávského krále přepravy: Severského expresu… Kanadský dokumentární seriál (2016)

v neděli 3. 3. 20:00 Majestátní vlaky (3) Severní expres: Podívejte se zblízka na nejvíce majestátní vlaky světa – od japonského Šinkansenu až po švýcarský Glacier Express. Vydejte se na cestu přes Velký kontinentální předěl, Skalisté hory a širé prérie ve vlaku Canadian. Připravte se na jízdu 2000 kilometrů po strmých zmrzlých ledovcích na palubě skandinávského krále přepravy: Severského expresu… Kanadský dokumentární seriál (2016)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *